79 On Ridge Bed & Breakfast


Verblyf by 79 On Ridge Bed & Breakfast beskik oor 4 slaapkamers, elkeen met slaapplek vir 2 gaste. Elke kamer is toegerus met 'n TV, koffie- en teemaakgeriewe, 'n yskassie, elektriese komberse en lugversorging. 3 kamers het 'n en suite-badkamer en 1 het 'n aparte badkamer. Elke kamer is smaakvol versier met 'n mengsel van antiekware en klassieke afwerkings. Intieme aandetes vir tot 10 gaste kan gereël word. Daar is 'n keur van spyskaart-opsies beskikbaar. Daar is ook ander geriewe soos veilige parkeerplek, gratis WiFi en 'n gemeenskaplike sitkamer. Die gastehuise is ideaal in Scottsville geleë in Pietermaritzburg, met maklike toegang tot die groot hoofweë en is gerieflik na aan die groot winkelsentrums, restaurante, privaat skole, kolleges en universiteite.

Webwerf Adres : www.79onridge.co.za

Kontak Nommer : 072 354 2123

E-Pos Adres : info@79onridge.co.za

Adres : Ridge-weg 79, Scottsville, Pietermaritzburg, 3201, KwaZulu-Natal

You Might Also Like: