Tented Adventures Pilanesberg


Tented Adventures Pilanesberg bied 'n egte tentsafari-ervaring in Manyane Resort in die wêreldbekende Pilanesberg Nasionale Park, 'n malariavrye area waar Afrika se Groot 5 voorkom. Dit bied die perfekte wegbreekplek vir paartjies en individue wat smag na 'n avontuur. Daar is 8 safari-tente wat elk slaapplek vir 2 gaste bied. Al die tariewe sluit 'n volledige Engelse en Kontinentale ontbyt en aandete braai-buffet in. Die safari-tente is almal gerieflik ingerig en het elektrisiteit, elektriese komberse, 'n klein dek, hoë plafonne, bedlampies, goeie beddens, beddegoed en 'n waaier vir warm somersaande. Al die tente word daagliks skoongemaak en al die beddens het 2 kussings. Geriewe sluit gemeenskaplike badkamers en kampeer-areas, 'n swembad, kroeg, restaurant en snuisterywinkel in. Wildkyk en wildritte is op die perseel beskikbaar. Die kamp is ook naby Sun City en plaaslike besienswaardighede.

Webwerf Adres : https://www.tentedadventures.com/camp/pilanesberg-1

Kontak Nommer : +27 76 146 1468

Adres : Manyane Resort, Pilanesberg Nasionale Park, 0318, Noordwes

E-Pos Adres : bookings@tentedadventures.com

You Might Also Like: