Zwartkloof Private Game Reserve 106


Zwartkloof Private Game Reserve 106 is 'n selfsorghuis in 'n privaat wildreservaat, 24 km van Bela-Bela af. Dié streek is bekend vir sy warmwaterbronne en bied 'n verskeidenheid natuurlike besienswaardighede. Die huis bied slaapplek aan 6 gaste in 3 slaapkamers en het 'n pragtige uitsig oor die bosveld. Elke kamer het 'n koningingrootte-bed. Die huis het 2 badkamers - die eerste badkamer is en suite en die tweede badkamer word gedeel. Die oopplan-kombuis is toegerus met 'n yskas-vrieskas, gasstoof, oond, mikrogolfoond, skottelgoedwasser en kookgerei. Die sitkamer het vensters vanaf die vloer tot die plafon en lei na die patio met 'n eetarea, braaigeriewe en 'n uitsig oor die bosveld. Parkeerplek is beskikbaar. Die reservaat het 'n verskeidenheid wild en voëls en van die diere kom selfs tot naby die huis. Wildritte met jou eie voertuig, swem in die gemeenskaplike swembad, tennis en bergfietsry kan in die reservaat geniet word.

Webwerf Adres : https://www.zwartkloof.co.za

Kontak Nommer : 083 676 0772

Adres : R516, Zwartkloof Privaat Wildreservaat, Bela-bela, 0480,Limpopo

You Might Also Like: