Villa Borghesi


Villa Borghesi is 'n pragtige gastehuis wat lekker sentraal in Upington geleë is naby die Oranjerivier se oewer. Ons is naby die middedorp en 10 minute se ry van die lughawe af, ideaal vir sakereisigers. Dis ook ideaal om as basis te gebruik om besienswaardighede in die omgewing te verken.

Ons bied verblyf in 6 gerieflike, ruim en suite-kamers met privaat ingange. 2 van die kamers het elk 2 enkelbeddens, 1 kamer het 'n dubbelbed, 2 kamers het koningingrootte-beddens en 1 het ’n koninggrootte-bed. Geriewe in die kamer sluit die volgende in: lugversorging, sekere DStv-kanale, 'n yskassie, koffie- en teemaakgeriewe en WiFi.

Webwerf Adres : www.villaborghesi.co.za

Kontak Nommer : +27(0) 82 452 0489

Adres : Schroder-straat 2a, Upington, 8801,Noord-Kaap

You Might Also Like: