Villa Borghesi

May 13, 2019

 

Villa Borghesi is 'n pragtige gastehuis wat lekker sentraal in Upington geleë is naby die Oranjerivier se oewer. Ons is naby die middedorp en 10 minute se ry van die lughawe af, ideaal vir sakereisigers. Dis ook ideaal om as basis te gebruik om besienswaardighede in die omgewing te verken.

 

Ons bied verblyf in 6 gerieflike, ruim en suite-kamers met privaat ingange. 2 van die kamers het elk 2 enkelbeddens, 1 kamer het 'n dubbelbed, 2 kamers het koningingrootte-beddens en 1 het ’n koninggrootte-bed. Geriewe in die kamer sluit die volgende in: lugversorging, sekere DStv-kanale, 'n yskassie, koffie- en teemaakgeriewe en WiFi.

 

Webwerf Adres  :  www.villaborghesi.co.za

 

Kontak Nommer  :  +27(0) 82 452 0489

 

Adres  :  Schroder-straat 2a, Upington, 8801,Noord-Kaap

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

You Might Also Like:

Beach Forest Lodge

March 13, 2020

Marloth Park Sanbonani

March 5, 2020

1/15
Please reload