Somerset Villa Guesthouse

May 13, 2019

Ons is 'n oase van rus en vrede. Pragtige opknapping aan die oorspronklike herehuis het verseker dat die oorspronklike, koloniale Kaap-Hollandse styl nie verlore gaan nie. Die swembad is in 'n welige tuin geleë en bied 'n rustige ligging vir 'n lieflike vakansie in die hartjie van die Kaapse Wynlande.

 

Hierdie 4200 m² eiendom is een van die oorspronklike geboue in die Somerset-Wes area, met die hoofhuis, Casa Sereno, wat in 1923 gebou is. Dié rustige oase is strategies weggesteek van die publieke oog en bied slegs 9 kamers vir die oordeelkundige gas wat gemak en uitstaande gasvryheid waardeer.

 

Webwerf Adres  :  http://www.somerset-villa.co.za

 

Kontak Nommer  :  021 855 2167

 

Adres  :  Helderberg College-weg 136,Somerset-wes, 7130, Wes-Kaap

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

You Might Also Like:

Beach Forest Lodge

March 13, 2020

Marloth Park Sanbonani

March 5, 2020

1/15
Please reload