Nebo Mountain Lodge

May 13, 2019

Nebo Mountain Lodge bied verblyf op 'n werkende plaas is die pragtige Oos-Vrystaat. Gaste kan die mooi natuurskoon geniet terwyl hulle in ruim chalets met gerieflike koningingrootte-beddens, warm duvets en en suite-badkamers met storte en baddens bly. Daar is ook selfsorg-eenhede. 

 

Die pragtige omgewing en ongekunstelde toneel sal jou baie gou rustig stem. Staan verstom voor die uitsigte, beleef ons gasvryheid, drink ons verfrissende fonteinwater, voel klein onder die helder sterrehemel en ontspan!

 

Webwerf Adres  :  www.nebo.co.za

 

Kontak Nommer  :  083 766 5552

 

Adres  :  Nebo Plaas, Ficksburg, 9730, Vrystaat

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

You Might Also Like:

Beach Forest Lodge

March 13, 2020

Marloth Park Sanbonani

March 5, 2020

1/15
Please reload