Thunzi Bush Lodge


Thunzi Bush Lodge & Country Lodge is geleë in 'n rustige toevlugsoord van kuswoud en bosveld, en bied plattelandse selfsorgverblyf 30 km van Port Elizabeth se sakekern af. Port Elizabeth merk die begin van die Tuinroete.

Gaste kan lekker ontspan langs die swembad of 'n heerlike piekniekmandjie bestel en talle ander interessante aktiwiteite geniet - vra net een van ons vriendelike personeellede om jou te help!

Verblyf word aangebied in 6 bekoorlike hout-chalets met selfsorgfasiliteite, vir 20 gaste. Elke eenheid het 'n en suite-badkamer en volledig toegeruste kombuis en gaste het ook toegang tot wasgoedgeriewe. 'n Daaglikse skoonmaakdiens word voorsien

Adres : Maitland-straat, Thunzi Bush Lodge, Port Elizabeth, 6018, Oos-Kaap

Webwerf : www.thunzibushlodge.co.za

Kontak Nommer : 060 577 3327

You Might Also Like: