Orchards Farm Cottages


Orchards Farm Cottages word persoonlik besit en bestuur deur Linda en Doug Renecle wat ekstra, klein persoonlike aandag aan die nodige bestee om seker te maak dat gaste tuis voel en hul verblyftydperk geniet. Die lieflike kothuise is elkeen toegerus met lugversorging en waaiers, 'n yskas, 'n elektriese stoof en oond, mikrogolfoond, eetgerei, breekware, linne en handdoeke en 'n leefarea met DStv. Die kothuise word daagliks skoongemaak en ons voorsien toiletware, koffie, tee en suiker, 'n patio met braaigeriewe en sentrale onderdakparkeerplek. Daar is 'n skitterende swembad op die dek by die hoofontvangsgebou. Gratis WiFi is by ontvangs beskikbaar.

Adres : Plaas Lebombo Ju 186, Net Langs Die N4, Komatipoort, 1340, Mpumalanga

Webwerf : www.orchardsfarmcottages.co.za

Kontak Nommer : +27 82 495 5466

You Might Also Like: