Orchards Farm Cottages

February 6, 2019

Orchards Farm Cottages word persoonlik besit en bestuur deur Linda en Doug Renecle wat ekstra, klein persoonlike aandag aan die nodige bestee om seker te maak dat gaste tuis voel en hul verblyftydperk geniet. Die lieflike kothuise is elkeen toegerus met lugversorging en waaiers, 'n yskas, 'n elektriese stoof en oond, mikrogolfoond, eetgerei, breekware, linne en handdoeke en 'n leefarea met DStv. Die kothuise word daagliks skoongemaak en ons voorsien toiletware, koffie, tee en suiker, 'n patio met braaigeriewe en sentrale onderdakparkeerplek. Daar is 'n skitterende swembad op die dek by die hoofontvangsgebou. Gratis WiFi is by ontvangs beskikbaar.

 

Adres  :  Plaas Lebombo Ju 186, Net Langs Die N4, Komatipoort, 1340, Mpumalanga

 

Webwerf  :  www.orchardsfarmcottages.co.za

 

Kontak Nommer  :  +27 82 495 5466

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

You Might Also Like:

Berchtesgaden Game Ranch & Lifestyle Farm

September 30, 2019

Zwartmodder

May 28, 2019

1/15
Please reload