Kambaku River Lodge


Kambaku River Lodge is perfek geleë, net 12 km van Malelane af, aan die suidelike oewer van die Krokodilrivier en die grens van die Krugerwildtuin, die tuiste van die Groot 5. Kambaku River Lodge is die privaat eiendom van Tony en Leanne en kry sy naam by 1 van die 7 legendariese, manjifieke, groot olifante. By Kambaku River Lodge het gaste manjifieke uitsigte oor die Krokodilrivier, die omliggende berge, die Krugerwildtuin en die Groot 5.

Seekoeie, groot olifante en buffeltroppe, renosters, luiperds en verskeie ander diere is gereeld te siene vanaf die eenhede self. Kambaku River Lodge is 'n toevlugsoord vir 'n voëlliefhebber met 'n oorvloed voëllewe die hele jaar lank. Jy kan gereeld die geroep van 'n visarend hoor soos hy die lug in vlieg. Dit bied jou 'n ware Afrika-ervaring. Gaste kan saans rustig om die vuur ontspan en die Afrika-geluide en sterre bewonder.

Adres : 142/6 Strathmore, Rockvale, 12 Km Van Malelane Af, 1320, Mpumalanga

Webwerf : www.kambakuriverlodge.co.za

Kontak Nommer : +27 (0) 83 273 6881

+27 (0) 82 525 4156

You Might Also Like: