Roratau Tented Bush Camp


Roratau Tented Bush Camp is in die Leeuwgedacht Bewarea geleë en bied gerieflike permanente tente. Daar is 5 tente met 'n elektriese heining, Koedoe en Zebra wat albei slaapplek vir 2 het, en Blesbok, Blouwildebees en Rooibok wat almal slaapplek vir 4 het. Die tente met slaapplek vir 2 beskik oor koningingrootte-beddens, en die tente met slaapplek vir 4 beskik oor koningingrootte-beddens en dubbelslaapbanke. Elke tent het 'n en suite-badkamer met 'n stort, en linne en badhanddoeke word voorsien. Gaste moet asseblief hulle eie swemhanddoeke saambring.

Elke tent het 'n kombuis wat toegerus is met 'n tweeplaatstoof, yskas, eetgerei en breekware. Daar is egter nie mikrogolfoonde nie. Elke tent het ook braaigeriewe langs die privaat borrelbad wat slegs in die somer gebruik mag word, sowel as skadu-parkeerplek. Hout en houtskool is by die kamp te koop.

Adres : Welgedacht-plaas, Langs Die R628, Tshwane, 0001, Gauteng

Webwerf : www.rorataubushcamp.co.za

Kontak Nommers : 084 603 9289

083 267 2145

You Might Also Like: