Rome Homestead Guest House

January 25, 2019

 

Rome Homestead Guest House is op 'n privaat landgoed in Rome Glen in Somerset-Wes geleë en bied verblyf in groot gastekamers.   Dié Kaaps-Hollandse herehuis is perfek vir gaste op soek na 'n gerieflike naweekwegbreek, selfsorgverblyf naby 'n troue, of 'n piekniek langs die dam op die landgoed se groot grasperk.

Rome Homestead Guest House het 5 kamers wat saam bespreek kan word vir 'n groep.   Elke kamer beskik oor 'n koningingrootte-bed en 'n en suite-stort. Die kamers het ook elkeen gratis WiFi en 'n TV met sekere DStv-kanale. 

 

Adres  : Via Appia-weg, Rome Glen, Somerset-wes, 7130, Wes-Kaap

 

Webwerf  :   www.rome-homestead-somerset-west.mycylex.com


Kontak Nommer  :  084 814 6161

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

You Might Also Like:

Berchtesgaden Game Ranch & Lifestyle Farm

September 30, 2019

Zwartmodder

May 28, 2019

1/15
Please reload