Foxy Crocodile Bush Retreat


Foxy Crocodile Bush Retreat is versteek in die Afrika bos en bied alles wat jou hart begeer en meer! Ons ruim chalets is ontwerp om jou van aangesig tot aangesig met die natuur te bring terwyl jy ontspan en herlaai. Knus teen die oewer van die Krokodilrivier langs die wêreldbekende Krugerwildtuin, bied elkeen van ons pragtig versierde eenhede die perfekte boswegbreek met alles wat jy nodig het.

Daar is 'n sprankelende swembad en saans pak ons die vuur vir jou. Ons sal ook jou avontuurbesprekings behartig. Safari's na die Krugerwildtuin skop by die woonstel af, en die Krokodilbrughek kan namens jou bespreek word.

Adres : Seekoeiweg 4401, Marloth Park, 1320,Mpumalanga

Webwerf : www.foxycrocodilebushretreat.co.za

Kontak Nommer : +27 82 254 2319

You Might Also Like: