Bonamanzi Game Reserve


Bonamanzi is 'n privaat wildreservaat wat oor 4000 hektaar in Hluhluwe strek. Dit is 'n natuur-erfenisgebied en word beskou as die beste voëlkykbestemming in Afrika.

Bonamanzi het volop wild, en een van die eienskappe wat ons so gewild maak is ons veiligheid - gaste kan die natuur verken en die bosveld eerstehands beleef, hetsy alleen of saam met een van ons passievolle veldgidse

Ongelooflike natuurtonele en voortreflike kookkuns sal selfs die mees oordeelkundige palet in die versoeking stel.

Geniet eerstehandse ervarings van wild te voet, op 'n safari-voertuig of perd met behulp van veeltalige veldwagters wat sekermaak elke uitstappie is 'n belewenis. Kyk uit vir die olifante, renosters, seekoeie, kameelperde, hiënas, sebras, vlakvarke en groot verskeidenheid bokspesies. Njalas loop vryelik rond om die lodge en sorg vir groot opwinding.

Krokodilkampe, swembaddens en waterskilpadvoersessies sorg ekstra spesiale herinneringe.

Adres : Bushlands-pad, Hlhuhluwe, 3960,KwaZulu-Natal

Webwerf : www.bonamanzi.co.za

Kontak Nommer : 083 634 0895

You Might Also Like: