Hide Away Guest House

January 10, 2019

 

Hide-Away Gastehuis bied asemrowende uitsigte oor Knysna se wonderskone strandmeer en die bekende Knysna Koppe en is die ideale plek om net by te ontspan of vir besoekers wat al Knysna en die Tuinroete se besienswaardighede wil verken. 

 

Ons het 7 goed ingerigte kamers wat wissel van 'n Executive Kamer met strandmeer-uitsigte tot 'n standaardkamer met geen uitsigte nie, maar sakpaspryse. Elke kamer beskik oor 'n kroegie, 'n TV met sekere DStv-kanale, lugversorger, verwarmer, waaier, komplementêre tee- en koffieskinkbord, kluisie, haardroër en japonne. Gratis WiFi is beskikbaar in al die kamers. 'n Swembad, klein gimnasium en gratis WiFi is ook beskikbaar in die openbare areas. Veilige parkeerplek word op die perseel voorsien. 

 

Adres  :  2 Keerom Straat, Paradys, Knysna,6570, Wes-Kaap

 

Webwerf  :  www.hideaway.co.za

 

Kontak Nommer  :  +27 (0) 44 382 3317

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

You Might Also Like:

Beach Forest Lodge

March 13, 2020

Marloth Park Sanbonani

March 5, 2020

1/15
Please reload