Die Heks se Huis


Die Heks se Huis is 'n gesellige kothuis wat in Sutherland geleë is. Dié dorpie is bekend vir van die wêreld se helderste en donkerste nagte, hoofsaaklik omdat dit so afgeleë is en 1 458 m bo seespieël is. Daarom het Sutherland die Suid-Afrikaanse Sterrewag se teleskope wat die Suidelike Afrikaanse Groot Teleskoop (SALT), die grootste enkel-optiese teleskoop in die Suidelike Halfrond, insluit.

Dié plattelandse kothuis het slaapplek vir 4 gaste en het 1 badkamer. Daar is 4 gemaklike beddens in die solderarea en die badkamer het 'n stort, wasbak en toilet. Die kothuis het ook 'n kombuis, sitkamer en eetarea. Selfoonsein is beskikbaar. Die kombuis is goed toegerus met 'n stoof, oond, yskas en mikrogolf. Die eetarea het sitplek vir 4 en die sitkamer het gemaklike sitplek en 'n kaggel. Daar is ook 'n braai-area buite, ideaal vir die somer en sterrekyk.

Adres : Northumberland-straat 28, Sutherland,6920, Noord-Kaap

Webwerf : diehekssehuis.co.za

Kontak Nommer : 071 340 8765

You Might Also Like: