St Lucia Kingfisher Lodge


St Lucia Kingfisher Lodge bied B&B-verblyf aan die oewer van die pragtige St Lucia-meer in KwaZulu-Natal. Dit is ideaal vir gaste wat op soek is na bekoorlike verblyf in 'n rustige omgewing ver van die gedruis van die stad af.

Ons het 7 luukse suites met lugversorging en privaat stoepe met uitsigte oor die tropiese landgoed. Elke kamer is toegerus met 2 driekwartbeddens, 1 koningingrootte-bed of 1 koninggrootte-bed wat oorgetrek is met linne van Egiptiese katoen, muskietnette, 'n en suite-badkamer met 'n bad en stort (of net een van die twee) en 'n wasbak en toilet. Ander luukse geriewe sluit die volgende in: 'n kroegie, koffie- en teemaakgeriewe, 'n haardroër, gratis WiFi en 'n stoep.

Kontak Nommer: +27 35 590 1015

Webwerf: http://www.stluciakingfisherlodge.co.za

Epos: stluciakingfisherlodge@mweb.co.za

Address: 187 Mckenzie Straat, Estuary, St Lucia, 3936, KwaZulu-Natal

GPS:

You Might Also Like: