Soul of Africa Lodge


Soul of Africa is 'n luukse wildlodge in privaat besit en word omring deur die idilliese Bosveld-omgewing in die Waterberge, digby Thabazimbi. Ons bied eksklusiewe verblyfpakkette, met alles ingesluit, wat jou nooi om te ontspan in 'n ware luukse omgewing. Kom en beleef opwindende wildritte, heerlike maaltye en onvergeetlike sonsondergange.

Die lodge het 6 eksklusiewe chalets wat rondom die bergrand versprei is en elkeen privaatheid bied. Elkeen van die luukse chalets het 1 koninggrootte- of koningingrootte-bed, met lugversorging, 'n yskas, koffie- en teemaakgeriewe en 'n en suite-badkamer met 'n bad en 'n stort. Die bad bied ononderbroke en asemrowende uitsigte oor die omliggende berge en veld. 'n Privaat dek nooi jou uit om 'n verfrissende drankie te geniet terwyl die son sak oor die horison.

Kontak Nommer: +27 79 115 8598

Webwerf: http://soulofafricalodge.co.za

Epos: info@soulofafricalodge.co.za

Address: Klipgatpad, Rooibergdistrik, Thabazimbi, 0380, Limpopo

GPS: S24 39.637 / E27 33.816

You Might Also Like: