Somerset Villa Guesthouse


'n Hartlike verwelkoming wag op jou by Somerset Villa Gastehuis in Somerset-Wes. Privaatheid is die belangrikste luuksheid by dié gastehuis. Hierdie 4200 m² eiendom is een van die oorspronklike geboue in die Somerset-Wes area, met die hoofhuis, Casa Sereno, wat in 1923 gebou is. Dié rustige oase is strategies weggesteek van die publieke oog en bied slegs 9 kamers vir die oordeelkundige gas wat gemak en uitstaande gasvryheid waardeer.

Ons is 'n oase van rus en vrede. Pragtige opknapping aan die oorspronklike herehuis het verseker dat die oorspronklike, koloniale Kaap-Hollandse styl nie verlore gaan nie. Die swembad is in 'n welige tuin geleë en bied 'n rustige ligging vir 'n lieflike vakansie in die hartjie van die Kaapse Wynlande.

Kontak Nommer: +27 21 855 2167

Webwerf: http://www.somerset-villa.co.za

Epos: info@somerset-villa.co.za

Address: Helderberg College-weg 136, Somerset-wes, 7130, Wes-Kaap

GPS: Latitude: 34°03’43.6″S • Longitude: 18°50’07.6″E

You Might Also Like: