Pilanesberg Private Lodge


Pilanesberg Private Lodge is 'n privaat toevlugsoord wat aan die voet van die Pilanesberge skuil en uniek geleë is in 'n wildernis-area in die Pilanesberg Nasionale Park wat voorheen nie oop vir besoekers was nie. Die lodge is sowat 40 km vanaf Sun City, 190 km vanaf Pretoria en 203 km vanaf Johannesburg.

Die lodge is só ontwerp om te verseker dat gaste die kans het om wild te gewaar selfs wanneer hulle nie op 'n wildrit is nie. Verblyf word in 5 chalets aangebied wat almal met geplaveide paadjies en bruggies aan mekaar en aan die gemeenskaplike area verbind is. Elke chalet beskik oor 'n ekstra lang koninggrootte-bed met wit linne, 'n en suite-badkamer met 'n klipbad, dubbelklipwasbak en 'n buite- en binnestort, sowel as lugversorging, 'n plafonwaaier, 'n yskassie, 'n haardroër, 'n ketel, 'n kluisie en 'n privaat stoep.

Kontak Nommer: +27(0) 82 854 5603

Webwerf: http://pilanesbergprivatelodge.com

Epos: lodge.iq@gmail.com

Address: Black Rhino-reservaat, Lodge 16, Pilanesberg Nasioanale Park, 316, Noordwes

GPS: -25.16677 (25°10′0.372″S) 26.9858 (26°59′8.867″E)

You Might Also Like: