Ibhayi Guest Lodge


Die luukse Ibhayi 4-ster-gastehuis is in die boomryke, landelike atmosfeer van sentraal Walmer in Port Elizabeth geleë. Ons lodge in die dorp is sentraal, na aan die stad se sakesentrums en doendinge, en is 'n gesellige toevlugsoord met luukse verblyf in 20 luukse suites en 4 gesinseenhede wat voorsiening maak vir sakereisigers, oornag-gaste en vakansiegangers.

Na 'n besige dag van koffiewinkels en geskenk- en boekwinkels in Walmer, kan jy terugkeer na weelde en ontspanning waar die gerief van luukse linne, pragtig gemeubileerde gastekamers en heerlike maaltye op jou wag.

Kontak Nommer: +27 (0) 41 581 6561

Webwerf: http://www.ibhayiguestlodge.co.za

Epos: reservations@lionroars.com

Address: 144 Main Pad, Walmer, Port Elizabeth, 6070, Oos-Kaap

GPS: Latitude: 33° 58' 47.892" S | Longitude: 25° 34' 56.46" E

You Might Also Like: