Hawklee Country House


Hawklee Country House is in die KwaZulu-Natalse Middellande geleë, ongeveer 14 km van Nottingham-weg af op die Fort Nottingham-pad. Dié landelike eenhede bied gerieflike verblyf en stewige plattelandse maaltye in die perfekte plek, met die Leeurivier wat verby die kothuise kabbel.

Die kothuise is individueel versier en elke kothuis bied 'n spa-bad en en suite-stort, 'n platskerm-TV met sekere DStv-kanale, 'n kroeg met oorgenoeg voorraad, en 'n yskas. Badskuim, sepies en tee en koffie word voorsien, en elke kothuis bied ook lieflike uitsigte oor die Leeurivier vanaf die sitareas, beddens en spa-baddens. Die Tuinkothuis het 'n lieflike afgesonderde tuin waar gaste die uitsig kan geniet met 'n koppie tee in die hand. Die gastehuis bied ook verblyf aan in 'n pragtige, privaat wittebrood-suite, The Mallard, met 3 tussenvloere.

Kontak Nommer: 033 007 0549

Webwerf: http://www.hawklee.co.za

Epos: info@hawklee.co.za

Address: Dargle-weg, Hawklee Country House, Fort Nottingham, 3290, KwaZulu-Natal

GPS: S 29°26’19.6 E 029°56’10.4

You Might Also Like: