Enjo Nature Farm


Enjo Nature Farm is in die Biedouwvallei geleë, naby Clanwilliam, en bied ontspanne verblyf langs die rivier. Gaste sal die algehele privaatheid en die uitsigte oor Paardeberg geniet. Die plaas bied verskeie verblyfopsies, van selfsorg-chalets tot kampplekke.

Elke selfsorg-chalet spog met pragtige uitsigte, 'n kaggel, 'n braai-area en 'n badkamer met 'n stort. The Lazy Leopard House het 'n kombuisie, 'n badkamer met 'n aparte toilet, 'n kaggel en 'n braai-area. Daar is slaapplek vir 6 gaste in 2 slaapkamers. Die hoofslaapkamer het 'n koninggrootte-bed en die ander kamer het 'n dubbelbed. Die solder het 2 enkelbeddens. Dit het 'n grasdak en kan met 'n leer bereik word. Daar is 'n klein Jacuzzi ingebou langs die stoep.

Kontak Nommer: +27 (0)27 482 2869

Webwerf: https://www.soulcountry.info

Epos: rocks@soulcountry.info

Address: Biedouwvallei, Clanwilliam, 8135, Wes-Kaap

GPS: S32° 8' 33" - E19° 18' 31"

You Might Also Like: