Cliff Lodge


Cliff Lodge is 'n stylvolle gastehuis by die see. Dit is uitstekend geleë op die dramatiese kliphange van De Kelders en kyk uit op Walkerbaai. Hierdie unieke B&B bied 'n idilliese wegbreek met luukse akkommodasie en uitstekende persoonlike aandag en boonop is daar see-uitsigte wat jou asem sal wegslaan! Cliff Lodge is die perfekte keuse vir diegene op soek na 'n intieme, ontspanne atmosfeer met al die gerief van 'n boetiek-hotel.

Die 5 luukse B&B-kamers bied see-uitsigte, satelliet-TV, seefrontende patio's en al die nodige geriewe. Kamers strek van standaard see-uitsig tot ruim seefront-kamers en luukse suites.

Kontak Nommer: +27 (0)28 384 0983

Webwerf: http://www.clifflodge.co.za

Epos: stay@clifflodge.co.za

Address: 6 Cliff Straat, De Kelders, 7220, Wes-Kaap

GPS:

You Might Also Like: