Beach Forest Lodge


Beach Forest Lodge is slegs 400 m van Ballito se strand af geleë met 'n pragtige uitsig oor die tropiese Pigeonwood Forest. Hierdie lodge is die ideale plekkie om te kom ontspan en van jou stres ontslae te raak in 'n rustige en vreedsame omgewing.

Beach Forest Lodge word deur die eienaar bestuur en bied ruim selfsorg-eenhede wat elk 'n eie ingang, privaat patio en braaigeriewe het. Die eiendom word omring deur 'n rustige en tropiese tuinparadys met 'n lieflike swembad-dek, 'n swembad en koi-visdammetjies wat 'n rustige atmosfeer skep. Al die eenhede beskik oor lugversorging, 'n platskerm-TV met DStv en WiFi.

Kontak Nommer: 032 586 1151

Webwerf: https://www.beachforestlodge.co.za

Epos: info@beachforestlodge.co.za

Address: 13b Marion Road, Ballito, North Coast, KwaZulu-Natal,

GPS:

You Might Also Like: