Wild Horses Lodge


Wild Horses Lodge is geleë in die Noordelike Drakensberg in die Sterkfontein Natuurreservaat by die voorheuwels van die Drakensberg Platorand. As sulks is dit die ideale ligging vir 'n romantiese en luukse wegbreek. Die herberg het 'n panoramiese uitsig oor die majestueuse Platberge en die uitgestrekte Sterkfontein Dam en is 'n argitektoniese meesterstuk, gebou uit plaaslik gemynde sandsteen. Die herberg bied luukse akkommodasie, smullekker maaltye en 'n verskeidenheid aktiwiteite rondom die dam en die oorvloedige wildlewe van die reservaat en die berge.

Die klein, romantiese herberg beskik oor 4 ultra luukse kamers en word besit deur Jon en Trish Hawkins. Esmeralde en Van Heerden Haasbroek is die gasheer en gasvrou, wie persoonlike aandag en 'n warm Suid-Afrikaanse gasvryheid aan gaste bied.

Kontak Nommer: +27 (0)83 640 0024

Webwerf: http://www.wildhorses.co.za

Epos: info@wildhorses.co.za

Address: Amanzi Amakhulu Landgoed, Sterkfontein Dam, Harrismith, 9880, Vrystaat

GPS:

You Might Also Like: