The Rabbit Hole Hotel


The Rabbit Hole Hotel bied bekroonde verblyf in Krugersdorp vir gaste wat na Chamdor, die Wieg van die Mensdom en die Wesrandarea reis.

Die hotel bied 13 pragtige kamers. Elke kamer het 'n koninggrootte-bed, sommige van hulle kan op versoek in 2 enkelbeddens omskep word, en en suite-badkamers. Die kamers het geriewe soos 'n TV met sekere DStv-kanale, gratis WiFi en tee- en koffiemaakgeriewe. Elke kamer het ook 'n lessenaar.

Die kamers het privaat ingange wat na die privaat patios en die tuin lei. Gaste het ook toegang tot veilige parkeerplek agter elektriese hekke. Wasgoed word van Maandag tot Vrydag gratis gewas vir gaste wat vir 2 of meer nagte bly.

Kontak Nommer: +27(0)11665 3242

Webwerf: https://www.rabbitholehotel.com

Epos: www.rabbitholehotel.com

Address: 33 Viljoen Street | Krugersdorp North | Gauteng |

GPS:

You Might Also Like: