De Zoete Rust


In 'n rustige deel van Centurion is Raslouw, wat bekend staan vir sy groot herehuise en gemaklike leefstyl. Op 'n perseel van 1 hektaar bied ons uitstekende verblyf en kookkuns in 'n Bali-herehuis. Die kamers is baie ruim en luuks om aan elke behoefte te voldoen. Ons het luukse koninggrootte- of koningingrootte-beddens, veranda-deure wat oopmaak op privaat patio's en die tuin en 32" platskerm-TV's en oorgenoeg kasruimte.

Ons bied eksklusiewe verblyf vir die senior sakereisiger of oordeelkundige toerus en ons is toegespits op jou en suite-vereistes. Al die en suite-badkamers het Jacuzzi-baddens en/of storte. Die kamers is ingerig met 32" platskerm-TV's met DStv, yskas, verhitting, groot werkstasies vir die besige sakeman, lugversorging en verversings. Rook is verbode in al die kamers. Daar is 'n TV-kamer met 'n grootskerm-teater en konferensiegeriewe. Oorgenoeg veilige parkeerplek, elektriese heinings en outomatiese hekke wat gekoppel is aan 24 uur-gewapende sekuriteit verseker ekstra gemoedsrus.

Kontak Nommer: 079 503 1402

Webwerf: http://dezoeterust.co.za

Epos: zenobia@dezoeterust.co.za

Address: Gouwslaan 238a, Raslouw, Centurion, 0157, Gauteng

GPS: S 25 ° 51.217’ E 028 ° 07.930’

You Might Also Like: