Castello Di Monte


Castello Di Monte is in die luukse, lowerryke buurt, Waterkloof Ridge in Pretoria geleë. Castello Di Monte se 16de eeuse prag en praal word gekomplementeer deur moderne geriewe. Ons bied die perfekte plek vir jou sakevergadering of romantiese wegbreek, kompleet met 'n Juliet-balkon.

Verblyf word aangebied in 4 klassieke kamers, 3 terraskamers, 1 wittebroodsuite en 1 presidensiële suite. Elke kamer het 'n koningingrootte-bed, 'n koninggrootte-bed of 2 enkelbeddens. Ander geriewe in die kamers sluit 'n platskerm-TV met eksklusiewe DStv, lugversorging wat met 'n afstandbeheer werk, ondervloerse verhitting, 'n kroegyskassie, WiFi, persoonlike kluis, direkte telefoonlyn, en tee- en koffiemaakgeriewe in.

Kontak Nommer: +27 (0) 83 450 1252

Webwerf: https://castello.co.za

Epos: info@castello.co.za

Address: Aries-straat 402, Waterkloof Ridge, Pretoria, 0181, Gauteng

GPS: S25*47’07.9 E28*14’56.9

You Might Also Like: