Bushwa Game Lodge


Bushwa Private Game Lodge, wat net 250 km vanaf Johannesburg geleë is, is een van die bes bewaarde geheime in die ongerepte Waterberg Biosfeer. Dié 1000 hektaar wildsplaas word deur 'n gesin bestuur en bied eksklusiewe oornagverblyf aan gaste, soos die luukse Safari Lodge, die Rhino Bush Camp, die Treehouse en die Tsamma Bush Spa.

Hier is iets vir almal. Jy kan die liefde laat opvlam deur te oornag by die rustieke Tree House, wat langs die watergat geleë is, sielskos kry by die Tsamma Bush Spa, jou batterye laai op ’n bed langs die swembad, smaaklike kos geniet of op ’n begeleide safari of gespesialiseerde boswandeling gaan saam met gekwalifiseerde, ervare wildbewaarders om die kameelperde, elande, sebras en koedoes te bewonder. Die kalmte en stilte van die malaria-vrye Vaalwater-gebied sal beslis jou hartsnare roer.

Kontak Nommer: +27 15 793 0259

Webwerf: https://www.bushwa.co.za

Epos: reservations@african-retreats.co.za

Address: R33 To Lephalale, Vaalwater, 0530, Limpopo

GPS: S 24° 11’ 39” S 28° 11’ 28

You Might Also Like: