Lieben Charm Gasteplaas

June 19, 2018

 

Lieben Charm is 'n gastehuis wat net 15 minute van Pretoria af geleë is, naby aan al die hoofroetes. Die bekoorlike gastehuis spog met ruim en gerieflike kamers van 'n gesinskamer tot 'n bruid-suite. Elke kamer is stylvol versier en het 'n en suite-badkamer.

 

Die bruid-suite het 'n privaat sitkamer en 'n en suite-badkamer waar die grimeerkunstenaar en haarkapper die nodige voorbereidings vir die groot dag kan maak. Die bruid en strooimeisies kan op die perseel in ons spa gepamperlang word op die dag van jou troue.

 

Kontak Nommer: 083 417 5873

Webwerf: http://www.liebencharm.co.za

Epos: wanda@liebencharm.co.za

Address: Kleinfontein 368, Afdeling 81, Cullinan-distrik, 1001, Gauteng

GPS:

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

You Might Also Like:

Beach Forest Lodge

March 13, 2020

Marloth Park Sanbonani

March 5, 2020

1/15
Please reload