Waterkloof Hengel Oord


Waterkloof-oord is 'n privaat oord in Noordwes, geleë langs die Kosterdam, en is ideaal vir gesinsvakansies, funksies of geleenthede. Ons karavaan en tent staan ​​is baie gewild. Om jou plek te verseker, is dit nodig om vroeg te bespreek. By die Waterkloof-oord is daar nuutgeboude ablusiegeriewe, vlugbalbane, twee vonkelende swembaddens en 'n groot speelplek vir die kinders. 'N Winkel met al die benodigdhede is beskikbaar in die omtrek.

Gaste by die Waterkloof-oord kan hul geluk met hul hengelstokke probeer spandeer en tydjie by Kosterdam hengel. Bas, Karp, Geelvis, Barbel en selfs Kurper kom gereeld uit.

Kontak Nommer: (073) 714 7740

Webwerf: http://www.kosterdam.co.za

Epos:

Address: Koster North-West 0348

GPS: 25 Degrees, 41 minutes and 46.75 sec's South;

26 Degrees, 53 minutes and 43,06 sec's North

You Might Also Like: