The Growcery


The Growcery Camp is in Vioolsdrift aan die oewer van die magtige Oranjerivier geleë en bied 'n rustige omgewing met 'n eindelose uitsig oor die rivier en die omliggende rotsformasies in die Nababeep Bewarea. Kamp aan die oewer van die Oranjerivier, kook oor oop kampvure, hou 'n piekniek terwyl jy die uitsigte oor die rivier geniet soos die son ondergaan, stap in die woestyn en verken die hemelruim soos jy net in die Richtersveld kan. Die verblyf bestaan uit 10 Chic Shack-eenhede wat uit herwinde materiale gemaak word en in 'n rugsakreisiger-styl gebou is. Daar is 3 kampeerplekke met plek vir 6 gaste en 7 kampeerplekke met plek vir 16 gaste. Elke kampeerplek het 'n wasbak, braai-area en toegang tot gedeelde ablusiegeriewe

Kontak Nommer: +27 27 761 8007

Webwerf: http://thegrowcery.co.za/

Epos: info@thegrowcery.co.za

Address: Erf 215, Modderdrift, Vioolsdrift, 8920, Noord-Kaap

GPS:

You Might Also Like: