Sondela Camping and Caravan Park


Sondela Nature Reserve is in Limpopo geleë en is een van Suid-Afrika se gewildste vakansieoorde. Sondela Nature Reserve se karavaanpark verdien beslis al die toekennings wat al deur tydskrifte toegeken is en is werklik een van Suid-Afrika se top 100 oorde. Hierdie oord bied groen grasperke en lowerryke bome dwarsdeur die jaar, asook luukse ablusiegeriewe. Gaste word hartlik ontvang met pannekoek en 'n koue drankie, 'n gratis sak ys en hout, 'n gratis wildrit vir 4 op 'n trekker en sleepwa, asook hulp met die op- en afslaan van jou kamp.

Die karavaanpark bied 89 standaard staanplekke en 52 staanplekke met privaat ablusiegeriewe. Al ons staanplekke het elektrisiteit- en waterpunte, asook eie braaigeriewe. Daar is ook privaat ablusiegeriewe op versoek beskikbaar vir rolstoelgebruikers. Die karavaanpark is uiteengesit om 'n grasdak-ablusieblok wat ontwerp is om in gaste se behoeftes te voldoen met ingeboude badabadjies, gesinsbadkamer en 'n aparte badkamer vir rolstoelgebruikers. Die pragtige lapa bied 'n kroeg- en kuierarea met DStv, pooltafel, tafeltennis en veerpyltjies.

Kontak Nommer: +27 (0)14 736 8900

Webwerf: https://sondela.com

Epos: info@sondela.com

Address: Farm Tweefontein 462 KR | Bela Bela (Warmbaths)

GPS:

You Might Also Like: