Peppertree Lodge Caravan and Camping Site


Peppertree Lodge Caravan and Camping Site is buite Bela-Bela geleë. Dit is naby besienswaardighede soos Mystic Monkeys en Feathers Wildpark, Rust de Winter Natuurreservaat en Waterberg Zipline Adventures.

Verblyf word in 4 selfsorghuise en 'n karavaanpark met ablusiegeriewe gebied. Baobab Huis het 5 slaapkamers, 2 badkamers en 'n volledig toegeruste kombuis. Peppertree het 3 slaapkamers, 1 badkamer en 'n kombuis. Marula het 2 slaapkamers, 1 badkamer en 'n kombuis. Mopane het 1 slaapkamer en 1 badkamer. Die karavaanpark bied staanplek vir 20 karavane en het ablusiegeriewe met baddens en storte, asook braai-areas, kragpunte en watertoegang.

Kontak Nommer: 082 712 6639

Webwerf: http://www.peppertree-lodge.co.za

Epos: info@peppertree-lodge.co.za

Address: Gedeelte 21, Plaas Klippan, Radium

GPS: 25 04'32.3"S, 28 21'37.4"E

You Might Also Like: