Love Lions Alive Sanctuary


Love Lions Alive Sanctuary is ideaal vir natuurliefhebbers wat op soek is na 'n stil, unieke ervaring in 'n privaat kamp. Jou gasvrou, Andi, en haar span bly in tente langs 3 leeus in 'n skaduryke boord teen 'n rotsagtige berg se hang. Sluit by hulle aan vir 'n skemerkelkie op 'n rots met 'n uitsig oor die Oos-Vrystaat se skilderagtige valleie en berge, en raak rustig langs die braaivleisvuur.

Love Lions Alive Sanctuary het 3 permatente. Elke tent het is individueel versier en gemeubileer en het slaapplek vir 2 volwassenes. Dit is 'n absolute belewenis om langs die leeukampe te slaap. Die beddens is oorgetrek met warm duvets en al die tente het matte. Handdoeke word voorsien. Dit word baie koud hier, so onthou asb. om warm baadjies en skoene saam te bring.

Kontak Nommer: +27 768759720

Webwerf: http://llavolunteer.com

Epos: lovelionsalive@gmail.com

Address: Swinburne Free State

GPS:

You Might Also Like: