Koppisol


Verblyf word aangebied in publieke karavaanparke, selfsorgchalets, 'n woonwa, en 'n privaat karavaanpark. Elke chalet is toegerus met kooktoebehore en eetgerei, 'n elektriese tweeplaatstoof met 'n oondjie, mikrogolf, elektriese braaipan, ketel en broodrooster. Linne en badhanddoeke word voorsien. Elke chalet het 2 slaapkamers. Die hoofslaapkamer beskik oor 'n dubbelbed en die tweede slaapkamer het 'n stapelbed. Daar is 2 dagbedddens in die leefkamer, geskik vir 'n kinders onder 12 jaar. Die badkamer het 'n bad, stort en toilet en elke chalet is ingerig met sekere DStv-kanale, asook tuinmeubels in die braai-area. 'n Motorafdak is beskikbaar vir 1 voertuig. Gaste moet hul eie swemhanddoeke saambring. Elektriese komberse word voorsien vanaf Junie tot Augustus, asook verwarmers.

Kontak Nommer: 016 556 1155

Webwerf: http://koppisol.co.za

Epos: koppisol@cyberserv.co.za

Address: Deel 208 Op Die Vlakfontein Plaas, Vereeniging, 1930, Gauteng

GPS: S 26°33.801

O 027°56.042

You Might Also Like: