Umdobi Bush Camp

June 11, 2018

 

Umdobi Bush Camp is op 3 hektaar se inheemse bosveld geleë, in die hartjie van Zululand naby Mbazwana en Sodwanabaai. Umdobi is net 15 km van Sodwanabaai af en jy kan die hele dag visvang, duik, swem of net op die strand ontspan. Daar is natuurroetes en bergfietsroetes wat deur die kamp kronkel. Daar is ook oorvloedige voëllewe. Umdobi Bush Camp is die perfekte naweekwegbreekplek in die bos en is net 180 km vanaf Richardsbaai en 350 km vanaf Durban.

Elke kampterrein is in die bos versteek en bied privaatheid, vrede en rus. Elke kampeerterrein is eweredig tussen stewige skadubome, inheemse fauna en lang gras geleë. Die ablusiegeriewe bied warm en koue storte en spoeltoilette. Daar is kragpunte en elektrisiteit word deur die kragopwekker voorsien.

 

Kontak Nommer: 083 397 6700

Webwerf: https://www.umdobibushcamp.com

Epos: umdobibushcamp@gmail.com

Address: Off The P447/jozini Pad, Mbazwana, Sodwana, 3974, KwaZulu-Natal

GPS:

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

You Might Also Like:

Beach Forest Lodge

March 13, 2020

Marloth Park Sanbonani

March 5, 2020

1/15
Please reload