Silverstreams Karavaan Park

June 11, 2018

 

Silverstreams is geleë op die oewer van die Ngwagwana Rivier en aangrensend tot die Ukhalamba Wêreld Erfenis Park, in die Bushmansnek Vallei. Die oord is ‘n TROETELDIER-VRIENDELIKE oord. Die woonwa- en kampeerplekke is met gras bedek en het 15-ampere elektriese punte. Die selfsorg akkomodasie sluit kothuise, ‘n houthut en verskeie van ons eie selfsorg-karavane met aangehegte houthutte in. Al die eenhede is tenvolle toegerus vir selfsorg. Kom geniet die vele aktiwiteite soos tennis, perderitte, visvang, swem, wonderlike wandelings vanaf jou voordeur, pragtige watervalle, kampvure vir die koue nagte en die plaasatmosfeer.

 

Kontak Nommer: 082 859 8619

Webwerf: http://www.silverstreams.co.za

Epos:

Address: Drakensberg Underberg  

GPS: S29° 50.688'E29° 12.841'

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

You Might Also Like:

Beach Forest Lodge

March 13, 2020

Marloth Park Sanbonani

March 5, 2020

1/15
Please reload