Rocky Bay Resorts Caravan Park

June 11, 2018

 

Rocky Bay Resorts is aan die skilderagtige Suidkus van KwaZulu-Natal, minder as 'n uur vanaf Durban geleë. Lieflike somers, gematigde winters en 'n ligging tussen goue strande, inheemse woude en golwende heuwels maak Rocky Bay Resorts die ideale vakansiebestemming regdeur die jaar!

Rocky Bay Resorts het akkommodasie wat in al jou behoeftes sal voorsien: 'n eenslaapkamer-eenheid, 'n vierslaapkamer-eenheid vir 8 gaste, 'n karavaanpark met baie staanplekke en see-uitsigte, asook 'n konferensiesentrum. Dit is alles in 'n lowerryke omgewing teen die kus geleë.

 

Kontak Nommer: +27 (0)39 976 0336

Webwerf: https://www.rockybay.co.za

Epos:

Address: Old Main Road, Park Rynie, KwaZulu-Natal

GPS: S30° 20.120', E30° 43.923'

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

You Might Also Like:

Berchtesgaden Game Ranch & Lifestyle Farm

September 30, 2019

Zwartmodder

May 28, 2019

1/15
Please reload