Oranjerus Resort

June 11, 2018

 

Oranjerus Resort is aan die oewer van die Oranjerivier in die dorpie, Kanoneiland in die Groen Kalahari geleë. Dit is net 30 km buite Upington en die perfekte oornagplek vir gaste wat die Kgalagadi-oorgrenspark, die Augrabies-watervalle, Riemvasmaak en die Namakwaland in blommetyd wil besoek.

Die oord bied 'n hele rits bekostigbare opsies. Gaste kan kies tussen verblyf in die Sakpas-chalets, Besigheidskamers, Luukse chalets, Rivier-chalets, Tentverblyf en Houthuisies. Al die eenhede beskik oor lugversorging, TV's, koffie- en teemaakgeriewe en yskassies.

Kontak Nommer: 082 772 5896

Webwerf: http://oranjerus.com

Epos: oranjerus@mweb.co.za

Address: R359, Plot 152, Kanoneiland, 8806, Noord-Kaap

GPS:

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

You Might Also Like:

Berchtesgaden Game Ranch & Lifestyle Farm

September 30, 2019

Zwartmodder

May 28, 2019

1/15
Please reload