Koro-Koro Boskamp

June 11, 2018

 

Koro-Koro Boskamp in Bela-Bela Limpopo kry dit reg om ou wêreldse sjarme en romantiek van die klassieke safari vas te vang. Koro-Koro beteken “plek van die neushoringvoël”, en is ‘n privaat natuurreservaat aan die voet van die majestieuse Waterbergreeks, in ‘n malariavrye area. Ons 150 hektaar reservaat is ten volle omhein, oortrek met tipiese bosveld plantegroei met groot watergate en huisves ‘n verskeidenheid van diere en voëlspesies. Ons is slegs 90 minute vanaf Johannesburg Internasionale lughawe. Kom ervaar die betowering van Koro-Koro en die Afrika bosveld- sodra jy ons voortreflike gasvryheid beleef het, sal jy keer op keer terugkom.

 

 

 

 Kontak Nommer: 082 908 4448

 Webwerf: http://www.koro-koro.co.za

 Epos: info@koro-koro.co.za

 Address: Limpopo

 GPS: S24° 53.367' E28° 7.351'

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

You Might Also Like:

Beach Forest Lodge

March 13, 2020

Marloth Park Sanbonani

March 5, 2020

1/15
Please reload