Dikhololo

June 11, 2018

 

Dikhololo is 'n toevlugsoord op 'n wildplaas, net 34 km noordwes van Brits. Hierdie unieke oord bied 'n onvergeetlike eko-ervaring aan gaste in die rustige Suid-Afrikaanse bosveld, met verskeie doendinge en besienswaardighede in die nabyheid.

 

Die oord het 'n aantal aparte kampe, waarvan meeste hul eie swembaddens het. Die selfsorg-eenhede het elk hul eie braaigeriewe, en die oord het ook 'n groot hoofgedeelte met 'n restaurant en kroeg. Elke eenheid beskik oor 'n TV met sekere DStv-kanale, linne en badhanddoeke.

 

 

Kontak Nommer: (0861 269 846)

Webwerf: https://www.dikhololo.co.za

Epos: contact-us@dikhololo.co.za

Address: Sienaplaas, Brits, 0250, Noordwes

GPS:

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

You Might Also Like:

Beach Forest Lodge

March 13, 2020

Marloth Park Sanbonani

March 5, 2020

1/15
Please reload