Tutwa Desert Lodge


Tutwa Desert Lodge se grasdak-silhoeët herinner aan die omliggende granietrotse in 'n ongerepte landskap. Dit is geleë op 'n privaat wildreservaat van 16 000 ha en is in die hartjie van die Groen Kalahari. Die lodge neem die sensitiewe omliggende omgewing in ag en is toegewy tot 'n groener leefwyse en energiebesparende praktyke. Met direkte toegang tot 24 km se eksklusiewe rivierkantuitsigte oor die Oranjerivier, bied Tutwa Desert Lodge 'n oase van kalmte en koelte in die uitgestrekte en wilde omgewing wat 'n unieke en privaat safari-ervaring tussen die wild bied. Die lodge se luukse, ruim suites het lugversorging en is opgemaak met luukse linne, saam met volledige badkamers, persoonlike japonne en luukse geriewe. Al die suites het 'n stoep en balkon wat uitsigte oor die landskap en berge van die pragtige Groen Kalahari bied.

Kontak Nommer: +27 (0)54 451 9200

Webwerf: http://tutwalodge.co.za

Epos: tutwa@tutwalodge.co.za

Address: Naaries, 7 kenhardt rd, Schuitdrift, Augrabies, 8874

GPS:

You Might Also Like: