Voorbegin Lodge


Voorbegin Lodge is op die oewer van die Vaalrivier geleë, net buite Bothaville in die Vrystaat. Hier heers 'n vreedsame atmosfeer en die natuur is asemrowend. Ons maak voorsiening vir klein en groot groepe, gesinne en paartjies. Troues en verjaardae word ook gereeld hier gevier. Ons bied slaapplek vir 54 gaste in 6 huisies, 6 Ossewa-kampe, 4 Tentkampe, en 1 Rivierhuis. Die huisies het en suite-badkamers en is langs die dam geleë - daar is 5 gesinseenhede en 1 wittebrood-suite. Elke huisie het 'n dubbelbed (daar is stapelbeddens vir kinders in die gesinseenhede), lugversorging, 'n kombuis en 'n stoepbraaiplek. Al die huisies het asemrowende uitsigte oor die sonsondergang en is ideaal vir natuurliefhebbers en voëlkykers.

Kontak Nommer: 083 601 5904

Webwerf: http://www.voorbeginlodge.co.za

Epos: johan.vdm@mweb.co.za

Address: Voorbegin-plaas / Strydfontein, Balkfonteinstraat, Bothaville, 9660, Vrystaat

GPS: 27.4433° S, 26.2859° E

You Might Also Like: