Stumble Inn Game Lodge


Stumble Inn Game Lodge bied 'n ware bos-ervaring en is op 'n 300 hektaar-bewarea geleë wat as tuiste dien vir baie verskillende wildsbokspesies, verskeie kleiner diere en oor die 200 voëlspesies. Die lodge is malaria-vry en die ideale bestemming vir voëlkykers. Dit is net 40 minute van Dinokeng Wildreservaat af geleë. Die lodge is in die hartjie van die bos met lieflike berguitsigte. Dit bied verblyf in 5 selfsorg-chalets met privaat buitebraai-areas. Bush Willow is 'n losstaande grasdak-eenheid wat slaapplek bied vir 3 gaste. Wild Pear is 'n groot grasdak-eenheid, net 5 minute se stap van die hoofarea af. Mahogany en Boekenhout is klip-chalets wat slaapplek bied vir 2 gaste. Bougainvillea is 'n klip-chalet wat slaapplek bied vir 6 gaste en ideaal is vir gesinne. Gaste kan by die vermaaklikheidsarea met 'n swembad, braai en beskutte lapa ontspan. Bring jou stapskoene en verkyker om die voëllewe te geniet.

Kontak Nommer: 072 808 2058

Webwerf: http://www.stumble-inn.co.za

Epos: sallywebber7@aol.com

Address: Stumble Inn Game Lodge, Cullinan, 1000, Gauteng

GPS:

You Might Also Like: