Steenbokkie Nature Reserve


Steenbokkie Nature Reserve is net 8 km buite Beaufort-Wes geleë en bied gerieflike verblyf wat omring is deur groot en oop Karoo-ruimtes met die Nuwelandberge in die verte. Daar is gastekamers en selfsorgkothuise. Elke kamer het 'n badkamer met 'n stort, lugversorging, 'n TV met DStv, elektriese komberse en filterkoffie. Die gastekamers is toegerus met 'n tee- en koffieskinkbord. Die selfsorgkothuise het 'n yskas, stoof en 'n mikrogolfoond. Gastekamers het toegang tot die gemeenskaplike kombuis-area en al die gaste het toegang tot 'n piekniek- en braai-area. Daar is staproetes op die reservaat wat spog met 'n verskeidenheid wild, soos kameelperde, sebras, wildebeeste, bokke en 'n diverse voëllewe. Ander spesies wat gereeld te siene is, sluit die steenbokkie en gevlekte takbok in. Jy kan te voet, op fiets, of in jou voertuig wild kyk.

Kontak Nommer: 083 540 4573

Webwerf: http://www.steenbokkie.co.za

Epos: steenbokkie@beaufortwest.net.

Address: Steenbokkie Natuurreservaat, Beaufort-west, 6970, Wes-Kaap

GPS: 32.3398° S, 22.6577° E

You Might Also Like: