Lalapanzi Lodge


Lalapanzi Lodge lê tussen die voorheuwels van die Hottentots-Holland Natuurreservaat, net buite Kaapstad. Dié lodge is weggesteek tussen wingerd, woud en fynbos. Dit is gemáák vir gaste wat lekker wil ontspan en vir diegene wat die Kaap wil verken. Ons het selfsorg-lodges en B&B-kamers met en suite-badkamers. Die hoof-lodge het 4 luukse B&B-kamers en 1 luukse suite, almal met en suite-badkamers en see-uitsigte in die verte. Dan het ons ook 2 selfsorg-lodges met 3 slaapkamers elk. Elke selfsorg-lodge is volledig toegerus en het 'n groot balkon met 'n panoramiese uitsig.

Kontak Nommer: +27 (0)21 8581982

Webwerf: https://www.lalapanzilodge.co.za

Epos: info@lalapanzilodge.co.za

Address: Lalapanzi Lodge, Farm 3, Wedderwill Estate, Sir Lowry's Pass, 7133, Western Cape, South Africa

GPS: South: 34° 06" 11.35" East: 18° 55" 05.87"

You Might Also Like: