Casa Cara Lodge


Casa Cara Lodge bied 'n wye verskeidenheid verblyf, van luukse selfsorg-eenhede tot kampeerplekke wat aan die oewer van die Vaalrivier 8 km buite Parys skuil. Casa Cara Lodge is ook 'n pragtige, romantiese trou- en funksie-venue. Die venue bied 'n buitenste houtdek wat oor 'n reuse-dam uitstrek en deur water omring word. Casa Cara Lodge het slaapplek vir 32 gaste in totaal. Die selfsorgverblyf is in die lodge self en bied standaard-, deluxe- en superieure eenhede. Die eenhede is ten volle ingerig met 'n yskas, 'n mikrogolfoond, plafonwaaier, koninggrootte-bed, 'n en suite-badkamer en 'n braai-area. Sekere eenhede het hul eie vermaakarea buite met 'n bos-lapa en 'n kombuis.

Kontak Nommer: +27 (0) 56 817 1251

Webwerf: http://casacara.co.za

Epos: lodge @ casacara.co.za

Address: Vaal Eden Road, Parys, Free State.

GPS: -26.859973, 27.498678

You Might Also Like: